Likovni natječaj „Velikani hrvatske prošlosti“ šk. god. 2021./2022.

28.03.2022. g.

REZULTATI nagrađenih i pohvaljenih radova

Iskrene čestitke! 

 
I ove godine je prosudbeno povjerenstvo za likovni natječaj Velikani hrvatske prošlosti imalo izuzetno tešku zadaću odabrati 'nagrađene' i 'pohvaljene' radove čiji motiv je bio lik Ivane Brlić Mažuranić, hrvatske spisateljice i pripovjedačice. 
Povjerenstvo su činili: Biljana Petljak-Zekić,viša savjetnica u AZOO; Antonia Čačić, akademska slikarica; Izvan.prof.art. Luka Petrač; Snježana Cukrov, odg.savjetnik; Kristina Žganjar,mag.primarnog obrazovanja i Tatjana Šikić, prof.defektolog.
 
Svim sudionicima se zahvaljujemo od srca!
 
Hvala Vam na velikom broju poslanih radova (858 radova djece vrtićke dobi), na velikom entuzijazmu, na ljubavi koju poklanjate našoj djeci budeći u njih interes za likovni izraz kao i likove koji su svojim životima ostavili traga u našoj kao i svjetskoj povijesti!


Nositelji likovnog natječaja,
OŠ Grigora Viteza i DV Iskrica


10.11.2021. g.
 
Poštovane i drage kolegice, kolege,


i ove pedagoške (i školske) godine 2021./2022. se javljamo s pozivom na likovni natječaj Velikani hrvatske prošlosti (link) u organizaciji OŠ Grigora Viteza i DV Iskrica iz Zagreba.

Od srca se zahvaljujemo na svoj dosadašnjoj suradnji i radujemo se svima koji će se u nju uključiti i ove pedagoške godine.

 

Stojimo na raspolaganju za sva pitanja.


Ravnateljica Renata Grdić, dipl. def.


 
 
 

Ispiši stranicu