Modul 6.

 Stručno razvojni centar za poticanje područno-specifičnih darovitosti djeteta
VREMENIK
 
Darovito dijete u posebnom programu II dio: JEZIČNO I MOTORIČKO PODRUČJE
 
JEZIČNI TIM PREDAVAČAMarina Kubinčan Gruičić
Odgojiteljica – metorica  u posebnom jezičnom programu
Voditeljica je cjelodnevnog programa ranog učenja engleskog jezika od 2008. Već devetu godinu je aktivna sudionica EU projekata Comenius i Erasmus, te je koordinatorica HR tima u 5. projektu CHOCHOLATE: primjena suvremenih metoda učenja stranog jezika. U području rada na stranom jeziku završila je niz dodatnih edukacija te je izlagala na skupovima državne i međunarodne razine. Izuzetno je uspješna u kreativnom i timskom radu.

Sanja Leilani Chembers
Odgojiteljica u posebnom jezičnom programu
Dugogodišnji je voditelj programa za rano učenje engleskog jezika te je izvorni govornik engleskog jezika ( born in USA). Sudionica je Comenius i Erasmus programa te koordinatorica hrvatskog tima u dva od 5 projekata.

Vesna Stojanović Hauzer
Odgojiteljica savjetnica
Posvećena govoru i komunikaciji djeteta, što je temelj osmišljavanja širokog spektra aktivnosti na tu temu. Godinama prikuplja verbalne izričaje djece i sudjeluje u publiciranju uradaka u govornom stvaralaštvu te surađuje na izradi monografije vrtića. Vrlo je posvećena radu s djecom s posebnim potrebama. Dugogodišnji je mentor kineziologije i likovne metodike.


PREDSTAVLJANJE PRIMJERA PODRUČNO - SPECIFIČNE DAROVITOSTI U PODRUČJU STRANOG JEZIKA
PREDSTAVLJANJE PRIMJERA PODRUČNO - SPECIFIČNE DAROVITOSTI i KREATIVNOSTI U PODRUČJU  HRVATSKOG JEZIKA


 

Silvana Gudlin
Odgojiteljica u obogaćenom jezično-sportskom programu (jaslice).
Ima dugogodišnje iskustvo u radu s djecom jasličke dobi. Od 2014. voditeljica je posebnog programa koji ostvaruje s djecom u 2. i 3. godini života a usmjeren je na razvoj motorike i rano usvajanje engleskog jezika.
Katarina Tadić
Odgojiteljica mentorica - voditeljica posebnog sportskog programa
Već 20 godina je voditeljica posebnog sportskog programa za što je završila niz dodatnih edukacija (među ostalim i Olimpijsku akademiju te je magistar primarnog obrazovanja). Dugi niz godina sudjeluje s izlaganjima na državnim skupovima kineziologa RH te ima niz objavljenih stručnih radova u zbornicima (dio kojih je prikazan na plakatima). Sudionica je u znanstvenim projektima i suradnica dr. Delije, dr. Findaka, dr. Horvata i dr. Hraski sa UF u Zagrebu.
PREZENTACIJA ZADAĆA POLAZNICA


 


Ispiši stranicu