Modul 8.

Osmi, ujedno zadnji, modul trećeg edukacijskog ciklusa našeg Stručno razvojnog centra održan je u petak 26. svibnja 2023. Bio je posvećen Darovitoj djeci s posebnim potrebama i suradnji s roditeljima.  Vremenik
Osim predavanja o znanstvenim spoznajama o dvostruko iznimnoj djeci i potkrijepljeno primjerima iz prakse dr.sc. Jasna Cvetković-Lay održala je radionicu u cilju osvještavanja razine stresa u komunikaciji s roditeljima darovite djece s posebnim potrebama, a odgojiteljica Anita Grunhut iz DV Ciciban iz Bjelovara prikazala je osobno iskustvo roditelja i izazove u odgoju darovita djeteta. Vrlo zanimljiv prikaz aktivnosti za poticanje socio-emocionalnog razvoja potencijalno darovita djeteta prikazala je Kristina Šamu, stručna suradnica psihologinja u DV Jabuka, a primjer IOOP-a za darovito dijete s dvostrukim posebnim potrebama  Mirna Kolovrat, stručna suradnica psihologinja u DV Sopot. 
Potvrde o završenoj edukaciji podijelila je nova ravnateljica DV Iskrice gospođa Nataša Vidović,mag.praesc.educ.     

          
 
           
 
    
                  
Polaznice su izuzetno zadovoljne cjelokupnom edukacijom kroz svih 8 modula o čemu svjedoči zbirno vrednovanje provedenih modula. Zahvaljujemo svim polaznicama na ovako visokim ocjenama provedene edukacije, ravateljici Renati Grdić i svim stručnim suradnicama, odgojiteljicama voditeljicama posebnih programa i našim gostima predavačima na uspješnoj provedbi trećeg edukacijskog ciklusa u Stručno razvojnom centru DV Iskrica.

Evaluacija
  

Ispiši stranicu