SOOVICA

Projekt „Stručni odgoj i obrazovanje do usklađenosti i aktivacije života - SOOVICA" - link
* Aktualnosti:
- 20. listopada 2022. u DV Jabuka je održan stručni skup s ciljem diseminacije projekta i njegovih postignuća u praksi.
- 23.studenog 2022. logopedinja Monika Škof i zdravstvena voditeljica Anamarija Galić gostovale su u emisiji Zubna putovnica/Radio Marija/govorilo se i o programu naših SOOVICA.-26.listopada 2023. održana je završna konferencija Projekt SOOVICA. Na konferenciji u Dječjem vrtiću Sopotu prisustovale su ravnateljica Nataša Vidović i logopedinja Monika Škof.
     


SOOVICE U ISKRICI

Program  UČILICA - DRUŽILICA - MOZGALICA u našem vrtiću se provodi u vremenu nakon završetka neposrednog rada matičnih skupina.
U  5 zasebnih skupina okupljaju se djeca inojezičara (djeca kojoj hrvatski jezik nije materinji) kao i djeca kojoj je potrebna podrška u korekciji i razvoju govora i glasa.
U pedagoškoj godini 2021./2022. u program je bilo uključeno 42 djece. Rujan tj. pedagošku god. 2022./2023. smo započeli s 43 djece.

U igri i vedroj atmosferi djeci se pruža stručni rad koji osmišljavaju i vode Monika Škof, mag. logoped. i Nataša Kokaj, odgojitelj.
Na provedbi programa također sudjeluju stručni suradnici DV Iskrica i ravnateljica.

Anketa provedena među roditeljima iskazuje njihovo zadovoljstvo napretkom djece. Osim toga, dobrobit ovog modela je pravovremeno osiguravanje stručnog rada s djecom čiji roditelji ne moraju brinuti o dugom čekanju na istu vrstu rada koje pružaju specijalizirane ustanove u našem gradu.* ODLUKA o produljenom radnom vremenu

 


Ispiši stranicu