Vrtić partner "Čika Jova Zmaj" u Iskrici u okviru EU suradnje / K1 Job shadowing

U tjednu od 18. do 22. ožujka 2024., Dječji vrtić Iskrica posjetili su ravnateljica i odgojitelji iz predškolske ustanove "Čika Jova Zmaj", iz Smederevske palanke u okviru EU suradnje - ERASMUS+ projekta „CURRICULUM REFORM“ / K1 Job shadowing. U ponedjeljak je tim povodom organizarano odgojiteljsko vijeće na kojem su održane prezentacije ustanova i odgojno-obrazovnih sustava zemalja.
 
 
 
Tijekom tjedna su sustručnjaci iz vrtića partnera u jutarnjem periodu pratili aktivnosti odgojiteljica s djecom u skupinama, dok su u popodnevnim satima odgojiteljice održale prezetnacije o aktivnostima i posebnim programima našeg vrtića.
 
 
 
 
 

U petak, 22. ožujka, sustručnjaci su sudjelovali na dijelu predavanja u okviru našeg Stručno razvojnog centra, a zatim su gostovali na otvorenju izložbe radova likovnog natječaja Velikani hrvatske prošlosti u Osnovnoj školi Grigora Viteza, u čijoj organizaciji sudjeluje naš vrtić. Posjeta je zaključena evaluacijom i podjelom potvrdnica sudionicima.
 
Zahvaljujem se odgojiteljima i stručnim suradnicima koji su svojim aktivnim angažmanom doprinijeli organizaciji i realizaciji ove suradnje, a posebno našim kolegama iz vrtića partnera na otvorenosti i suradnji kroz koju smo stekli nova znanja, iskustva i vrijedna poznanstva.
ravnateljica, Nataša Vidović

Ispiši stranicu